1926 yılından günümüze kadar bize büyüklerimizden miras kalan bilgi ve tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz. Asorti Koyun Bağırsağı
Elif Gıda ailesi olarak tüm üretim aşamalarımızda hijyen standartları en üst seviyede muhafaza edilerek üretim gerçekleştiriyoruz.
Ürünler, Ham madde temininden üretim aşamalarının tüm evrelerinde dahil olmak üzere, ürünlerimiz müşterilerimize ulaşıncaya kadar, adım adım takip edilmektedir. ISO 22000: 2005 TS EN ISO 14000:2015 – TS EN ISO 9001:2015 – Helal Gıda Belgelerine sahip olan firmamız, Tarım ve Orman Bakanlığı talimatnameleri uygulanarak bakanlığımızdan onaylı veteriner hekim kontrolünde doğal hayvan bağırsağı üretimi yapmaktadır.
1926 yılından günümüze kadar bize büyüklerimizden miras kalan bilgi ve tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.
Elif Gıda ailesi olarak tüm üretim aşamalarımızda hijyen standartları en üst seviyede muhafaza edilerek üretim gerçekleştiriyoruz.
Ürünler, Ham madde temininden üretim aşamalarının tüm evrelerinde dahil olmak üzere, ürünlerimiz müşterilerimize ulaşıncaya kadar, adım adım takip edilmektedir.
Kalitelendirme
ISO 22000: 2005 TS EN ISO 14000:2015 – TS EN ISO 9001:2015 – Helal Gıda Belgelerine sahip olan firmamız, Tarım ve Orman Bakanlığı talimatnameleri uygulanarak bakanlığımızdan onaylı veteriner hekim kontrolünde doğal hayvan bağırsağı üretimi yapmaktadır.
Elif Gıda olarak bütün üretim süreçlerimiz dünya standartlarına uygun, alanında uzman hijyenik, disiplinli personellerimizle, her bir ürünümüzü tam bir asıra yaklaşan tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.
Firmamız uluslararası Doğal Bağırsak kuruluşu olan INSCA organizasyonuna üyeliği olan seçkin ve sayılı doğal hayvan bağırsağı üretici firmalarındandır.
Elif Gıda olarak bütün üretim süreçlerimiz dünya standartlarına uygun, alanında uzman hijyenik, disiplinli personellerimizle, her bir ürünümüzü tam bir asıra yaklaşan tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.
Firmamız uluslararası Doğal Bağırsak kuruluşu olan INSCA organizasyonuna üyeliği olan seçkin ve sayılı doğal hayvan bağırsağı üretici firmalarındandır.
Üretimde kullandığımız Ham ürünler, genel olarak ülkemizin küçükbaş hayvan nüfusunun ağırlıkta olduğu Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinden temin edilmektedir.
Ham ürünler,Tarım ve Orman bakanlığı’ nın ruhsat ve izni olan mezbahanelerden kontrolleri tamamlanmış kesim işlemlerinden sonra firmamıza işlenmek üzere sevkiyat zincirleri bozulmadan sevkedilir.
Dünya çapında koyun ve kuzu bağırsakları sosis üretimi için en hassas ve doğal muhafaza (kılıf) türüdür.Yenilebilir sosis kılıfı olarak da bilinen doğal hayvan bağırsakları doğal sosis için benzersiz olan Knack ısırığı sağlayan tek doğal kılıftır.
Üretimde kullandığımız Ham ürünler, genel olarak ülkemizin küçükbaş hayvan nüfusunun ağırlıkta olduğu Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinden temin edilmektedir.
Ham ürünler,Tarım ve Orman bakanlığı’ nın ruhsat ve izni olan mezbahanelerden kontrolleri tamamlanmış kesim işlemlerinden sonra firmamıza işlenmek üzere sevkiyat zincirleri bozulmadan sevkedilir.
Üretim aşamalarımız tamamen el işçiliğine dayalı olarak yapılmaktadır.
Kamışlama ve Asorti işleme olarak 2 ana üretim bandımız vardır.
Kamışlama; Ham Doğal hayvan bağırsaklarının fermantasyon işleminden sonra seroza ve mukoza tabakalarından ayırma işlemidir.
Asorti İşleme; Farklı çaplar, farklı kalibrelerden oluşan doğal bağırsakları dünya standartlarına uygun aynı çap ve kaliteye göre ayırma işlemidir. Asorti Koyun Bağırsağı
Üretim aşamalarından işlenmesi tamamlanmış olan doğal hayvan bağırsakları gıda tuzları ile tuzlanarak salamura haline getirilir. Ve bu şekilde bütün dünyadaki müşterilerimize sevkiyata hazır olarak üretim aşamalarını tamamlar.
Üretim aşamalarımız tamamen el işçiliğine dayalı olarak yapılmaktadır.
Kamışlama ve Asorti işleme olarak 2 ana üretim bandımız vardır.
Kamışlama; Ham Doğal hayvan bağırsaklarının fermantasyon işleminden sonra seroza ve mukoza tabakalarından ayırma işlemidir.
Asorti İşleme; Farklı çaplar, farklı kalibrelerden oluşan doğal bağırsakları dünya standartlarına uygun aynı çap ve kaliteye göre ayırma işlemidir.
Üretim aşamalarından işlenmesi tamamlanmış olan doğal hayvan bağırsakları gıda tuzları ile tuzlanarak salamura haline getirilir. Ve bu şekilde bütün dünyadaki müşterilerimize sevkiyata hazır olarak üretim aşamalarını tamamlar.