1926 yılından günümüze kadar bize büyüklerimizden miras kalan bilgi ve tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz. Asorti Koyun Bağırsağı

Elif Gıda ailesi olarak tüm üretim aşamalarımızda hijyen standartları en üst seviyede muhafaza edilerek üretim gerçekleştiriyoruz.

Ürünler, Ham madde temininden üretim aşamalarının tüm evrelerinde dahil olmak üzere, ürünlerimiz müşterilerimize ulaşıncaya kadar, adım adım takip edilmektedir. ISO 22000: 2005 TS EN ISO 14000:2015 – TS EN ISO 9001:2015 –  Helal Gıda Belgelerine sahip olan firmamız, Tarım ve Orman Bakanlığı  talimatnameleri uygulanarak bakanlığımızdan onaylı veteriner hekim kontrolünde doğal hayvan bağırsağı üretimi yapmaktadır.

Asorti Koyun Bağırsağı
Asorti Koyun Bağırsağı

1926 yılından günümüze kadar bize büyüklerimizden miras kalan bilgi ve tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.

Elif Gıda ailesi olarak tüm üretim aşamalarımızda hijyen standartları en üst seviyede muhafaza edilerek üretim gerçekleştiriyoruz.

Ürünler, Ham madde temininden üretim aşamalarının tüm evrelerinde dahil olmak üzere, ürünlerimiz müşterilerimize ulaşıncaya kadar, adım adım takip edilmektedir.

Kalitelendirme

ISO 22000: 2005 TS EN ISO 14000:2015 – TS EN ISO 9001:2015 –  Helal Gıda Belgelerine sahip olan firmamız, Tarım ve Orman Bakanlığı  talimatnameleri uygulanarak bakanlığımızdan onaylı veteriner hekim kontrolünde doğal hayvan bağırsağı üretimi yapmaktadır.

Asorti Koyun Bağırsağı

Elif Gıda olarak  bütün üretim süreçlerimiz dünya standartlarına uygun, alanında uzman hijyenik, disiplinli personellerimizle, her bir ürünümüzü tam bir asıra yaklaşan tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.

Firmamız uluslararası Doğal Bağırsak kuruluşu olan INSCA  organizasyonuna üyeliği olan seçkin ve sayılı doğal hayvan bağırsağı üretici firmalarındandır.

Asorti Koyun Bağırsağı

Elif Gıda olarak  bütün üretim süreçlerimiz dünya standartlarına uygun, alanında uzman hijyenik, disiplinli personellerimizle, her bir ürünümüzü tam bir asıra yaklaşan tecrübemizle üretmeye devam ediyoruz.

Firmamız uluslararası Doğal Bağırsak kuruluşu olan INSCA  organizasyonuna üyeliği olan seçkin ve sayılı doğal hayvan bağırsağı üretici firmalarındandır.

Dünya çapında  koyun ve kuzu bağırsakları sosis üretimi için en hassas ve doğal muhafaza (kılıf) türüdür.Yenilebilir sosis kılıfı olarak da bilinen doğal hayvan bağırsakları doğal sosis için benzersiz olan Knack ısırığı sağlayan tek doğal kılıftır.

Üretimde kullandığımız Ham ürünler, genel olarak ülkemizin küçükbaş hayvan nüfusunun ağırlıkta olduğu Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinden temin edilmektedir.

Ham ürünler,Tarım ve Orman bakanlığı’ nın  ruhsat ve izni olan mezbahanelerden kontrolleri tamamlanmış kesim işlemlerinden sonra firmamıza işlenmek üzere sevkiyat zincirleri bozulmadan sevkedilir.

Asorti Koyun Bağırsağı
Asorti Koyun Bağırsağı

Dünya çapında  koyun ve kuzu bağırsakları sosis üretimi için en hassas ve doğal muhafaza (kılıf) türüdür.Yenilebilir sosis kılıfı olarak da bilinen doğal hayvan bağırsakları doğal sosis için benzersiz olan Knack ısırığı sağlayan tek doğal kılıftır.

Üretimde kullandığımız Ham ürünler, genel olarak ülkemizin küçükbaş hayvan nüfusunun ağırlıkta olduğu Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinden temin edilmektedir.

Ham ürünler,Tarım ve Orman bakanlığı’ nın  ruhsat ve izni olan mezbahanelerden kontrolleri tamamlanmış kesim işlemlerinden sonra firmamıza işlenmek üzere sevkiyat zincirleri bozulmadan sevkedilir.

Asorti Koyun Bağırsağı

Üretim aşamalarımız tamamen el işçiliğine dayalı olarak yapılmaktadır.

Kamışlama ve Asorti işleme olarak 2 ana üretim bandımız vardır.

Kamışlama; Ham Doğal hayvan bağırsaklarının fermantasyon işleminden sonra seroza ve mukoza tabakalarından ayırma işlemidir.

Asorti İşleme; Farklı çaplar, farklı kalibrelerden oluşan doğal bağırsakları dünya standartlarına uygun aynı çap ve kaliteye göre ayırma işlemidir. Asorti Koyun Bağırsağı

Üretim aşamalarından işlenmesi tamamlanmış olan doğal hayvan bağırsakları gıda tuzları ile tuzlanarak salamura haline getirilir. Ve bu şekilde bütün dünyadaki müşterilerimize sevkiyata hazır olarak üretim aşamalarını tamamlar.

Asorti Koyun Bağırsağı

Üretim aşamalarımız tamamen el işçiliğine dayalı olarak yapılmaktadır.

Kamışlama ve Asorti işleme olarak 2 ana üretim bandımız vardır.

Kamışlama; Ham Doğal hayvan bağırsaklarının fermantasyon işleminden sonra seroza ve mukoza tabakalarından ayırma işlemidir.

Asorti İşleme; Farklı çaplar, farklı kalibrelerden oluşan doğal bağırsakları dünya standartlarına uygun aynı çap ve kaliteye göre ayırma işlemidir.

Üretim aşamalarından işlenmesi tamamlanmış olan doğal hayvan bağırsakları gıda tuzları ile tuzlanarak salamura haline getirilir. Ve bu şekilde bütün dünyadaki müşterilerimize sevkiyata hazır olarak üretim aşamalarını tamamlar.

KALİTE BELGELERİMİZ

SİPARİŞ VER